AC Milan: het laatste nieuws!

2013/2014
Ibrahimovic grijpt tweede kans en wordt oudste doelpuntmaker ooit in Serie A


Zlatan Ibrahimovic blijft vriend en vijand verrassen. De Zweed, die in oktober 42 wordt, keerde recentelijk terug in de selectie van het nationale elftal van Zweden en heeft nu ook in de Serie A een mooi record op zijn naam geschreven. In de uitwedstrijd tegen Udinese, dat met 1-0 voor stond tegen het AC Milan van Zlatan, wist de ervaren spits in twee instanties een strafschop binnen te schieten en zo de oudste doelpuntenmaker ooit in de Italiaanse competitie te worden. Hij passeert Alessandro Costacurta, maar had daar dus wel een beetje fortuin bij nodig...

Seedorf beoogd opvolger Berger als commissaris bij de KNVB


Voormalig international Clarence Seedorf (46) is in beeld om toe te treden tot de raad van commissarisen van de KNVB. Dat heeft de voetbalbond woensdagmiddag bekendgemaakt. Seedorf is de beoogde opvolger van Han Berger, die in een andere rol verdergaat bij de KNVB. 

Zlatan Ibrahimovic (41) maakt rentree in Zweedse selectie


Zlatan Ibrahimovic (41) is door de Zweedse bondscoach Janne Andersson opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels met België en Azerbeidzjan. De aanvaller van AC Milan is bedankte in 2016 voor het eerst voor de nationale ploeg maar keerde in 2021 en 2022 al eerder terug als international. 

Van der Vaart maakt gehakt van oud-voetballer: "Dat was een idioot"


AC Milan en Tottenham Hotspur vochten woensdagavond om een ticket voor de kwartfinales van de Champions League. In 2011 werd deze wedstrijd ook al eens gespeeld. Toen stond Rafael van der Vaart op het veld namens de Londense club en kwam hij op het veld Mathieu Flamini tegen. De twee zullen nooit vrienden worden. 

AC Milan ten koste van inspiratieloos Tottenham naar de kwartfinale


AC Milan heeft woensdagavond de kwartfinale van de Champions League bereikt door Tottenham Hotspur uit te schakelen. De Italianen verdedigden een 1-0 voorsprong op bezoek bij de nummer vier van de Premier League. Mede dankzij een oliedomme rode kaart van Cristian Romero kwam die voorsprong maar nauwelijks in gevaar. De wedstrijd eindigde in een bloedloze 0-0 en dat was voldoende voor Milan om een plek in de kwartfinale af te dwingen. 

Dit is waarom de wedstrijd Tottenham Hotspur - AC Milan later begint


De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan gaat woensdagavond later van start. De aftrap zal niet om 21.00 uur, maar om 21.10 uur plaatsvinden.

Ibrahimovic reageert op kenmerkende wijze na rentree in shirt van Milan


Zlatan Ibrahimovic is blij dat het eindelijk zijn rentree heeft gemaakt in het shirt van AC Milan. De 41-jarige doelpuntenmachine keerde zondagavond als invaller terug bij de regerend kampioen van de Serie A. Na de wedstrijd liet de Zweed op voor hem typische wijze van zich horen.

Zien: de rentree van Ibrahimovic (41) na een afwezigheid van 280 dagen


Zlatan Ibrahimovic is terug van weggeweest. De spits van AC Milan viel zondag in tegen Atalanta en maakte zijn eerste minuten sinds 22 mei 2022, een afwezigheid van 280 dagen.

'Barcelona hakt knopen door, Dest krijgt nieuws over toekomst'


FC Barcelona is druk bezig de selectie voor volgend seizoen gestalte te geven. Om ruimte te maken voor investeringen kan de club niet anders dan afscheid nemen van een aantal overbodige spelers. Een zevental verhuurde spelers, waaronder Sergiño Dest, keert komende zomer terug naar Camp Nou. Volgens de Spaanse krant Sport wil Barcelona afscheid nemen van vijf spelers uit die groep. 

Bizar: Ibrahimovic traint samen met zijn zoon (16) bij AC Milan


De laatste training van de O18 van AC Milan heeft een onwerkelijk beeld met zich meegebracht. De 41-jarige Zlatan Ibrahimovic, die nog altijd niet helemaal fit is, traint mee bij de jeugdploeg van I Rosseneri en stond vandaag tegenover niemand minder dan zijn zestienjarige zoon Maximilian Ibrahimovic. Liefst 25 jaar is het verschil tussen vader en zoon, maar op beelden die Zlatan deelt op zijn social media is te zien dat familie Ibrahimovic elkaar een paar keer prima weet te vinden.