AC Milan: het laatste nieuws!

2013/2014
AC Milan wordt Dumfries afgeraden: 'Beleid is om te huilen'


Wim Kieft raadt Denzel Dumfries een transfer naar AC Milan af. De rechtsback van PSV wordt al een tijdje in verband gebracht met de gevallen Italiaanse topclub. 'Een club in verval, met iedere keer een andere eigenaar, andere directeuren en andere trainers', aldus Kieft.

Zlatan krijgt goed nieuws over blessure: achillespees intact


De kwetsuur van Zlatan Ibrahimovic (38) valt enigszins mee: de vrees dat het een zware achillespeesblessure betreft, is door AC Milan dinsdagmiddag weggehaald. De achillespees is volgens de Serie A-club nog 'perfect intact' en over tien dagen wordt er verder onderzoek gedaan naar de schade in zijn rechterkuit.

Zlatan zwaargeblesseerd op training, João Félix ook out


Zlatan Ibrahimovic moet vrezen voor een zware blessure. De Zweedse aanvaller heeft bij de training van AC Milan een kuitkwetsuur opgelopen en gevreesd wordt voor een langdurige blessure. Het zou zelfs kunnen zijn dat hij zijn achillespees heeft afgescheurd, zo is de verwachting. Ook voor João Félix kwam vervelend blessurenieuws.

'Van Bommel biedt zich aan bij AC Milan: club geïnteresseerd'


Mark van Bommel is door zijn eigen management aangeboden als trainer van AC Milan. De dit seizoen ontslagen coach van PSV is zeker optioneel voor de Italiaanse club, waar trainer Stefano Pioli op de nominatie staat om te vertrekken na dit voetbaljaar. Hoewel een Duitse coach de voorkeur heeft, Ralf Rangnick is nog altijd de belangrijkste kandidaat, is ook de komst van de Nederlandse trainer mogelijk na het aanbod van zijn zaakwaarnemer.

"Zlatan komt naar Bologna of keert terug naar Zweden"


Zlatan Ibrahimovic keert vermoedelijk niet meer terug bij AC Milan als het huidige seizoen wordt stopgezet. De inmiddels 38-jarige Zweed heeft een aflopend contract bij de Serie A-club en gaat die volgens zijn goede vriend Sinisa Mihajlovic niet verlengen. De oefenmeester van Bologna hoopt hem te kunnen verleiden om voor die club te kiezen, anders keert Ibracadabra terug naar Zweden.

'AC Milan heeft Dumfries op de korrel en ziet Rodriguez als troef'


AC Milan ziet in Denzel Dumfries een uitstekende versterking voor de achterhoede. Volgens Corriere dello Sport en Radio Rossonera is de Italiaanse grootmacht al sinds februari zeer geïnteresseerd in de aanvoerder van PSV. De club hoopt hem deze zomer aan te trekken.

Rodríguez heeft in principe laatste wedstrijd voor PSV gespeeld


Ricardo Rodríguez heeft in principe zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De Zwitserse linksback werd door de club in de winterstop gehuurd van AC Milan en knokte zich direct in de basis, maar zal waarschijnlijk niet meer terugkeren in het rood-witte shirt.

Ibrahimovic kreeg betaald voor optreden rondom oefenduel


Zlatan Ibrahimovic heeft geld overgehouden aan zijn optreden in een oefenwedstrijd namens Hammarby IF. De Zweedse vorig seizoen gepromoveerde club speelde recent een oefenwedstrijd met de 38-jarige aanvaller, die een doelpunt maakte in dat duel. Het geld dat hij ontving, zou hij overigens wel opnieuw hebben gedoneerd.

'Milan ziet in Boadu opvolger van stoppende Ibrahimovic'


Myron Boadu wordt in de gaten gehouden door AC Milan. De Italiaanse in verval geraakte topclub ziet in de jonge spits van AZ de ideale opvolger van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed (38) denkt volgens het Italiaanse Tuttosport namelijk aan stoppen, waardoor Milan na dit seizoen misschien een nieuwe spits moet aantrekken.

Reina stond doodsangsten uit: "25 minuten bijna geen adem"


Het gaat de goede kant op met Pepe Reina, die het coronavirus onder de leden heeft. De 37-jarige doelman heeft wel een zware periode achter de rug. Hij vreesde zelfs even voor zijn leven toen hij bijna een halfuur naar adem moest happen.