AC Milan: het laatste nieuws!

2013/2014
Komst Ibrahimovic naar AC Milan helemaal van de baan


Er werd veel gesproken over een eventuele terugkeer van Zlatan Ibrahimovic naar AC Milan, maar de speler van LA Galaxy zal niet verkassen naar Italië. De komst van de Zweed is niet realistisch, meldt directeur Leonardo.

AC Milan worstelt zich in San Siro niet langs Torino


In een matig duel hebben AC Milan en Torino doelpuntloos gelijkgespeeld. De Milanezen kregen kansen, maar zagen ook dat de gasten gevaarlijk voor het doel van Gianluigi Donnarumma kwamen. Met de puntendeling schoten Milan en Torino weinig op.

Protesten tevergeefs: Juve en Milan naar Saudi-Arabië


De Italiaanse Supercup tussen Juventus en AC Milan zal op 16 januari 2019 ondanks verschillende protesten gewoon in Saudi-Arabië worden afgewerkt. De oliestaat tikt naar verluidt 7 miljoen euro af om de Italianen binnen te halen.

AC Milan slaat aanval Parma af en nestelt zich in subtop


AC Milan heeft zich steviger in de Italiaanse subtop genesteld. De Rossoneri sloegen zondagmiddag de aanval van Parma af: 2-1. Milan staat voorlopig vierde in de Serie A. Maar Lazio speelt zondagavond nog tegen hekkensluiter Chievo en kan Milan weer voorbij.

Groep F: AC Milan met schrik vrij tegen Luxemburgers


Lange tijd leek er een enorme stunt in de maak in de Europa League, maar AC Milan werd net op tijd wakker tegen F91 Dudelange uit Luxemburg. De dwerg kwam verrassend met 1-2 voor in de tweede helft, maar Milan stelde orde op zaken en stapte uiteindelijk met een 5-2 zege van het veld in San Siro. Real Betis won het andere duel in de poule met 1-0 van Olympiakos Piraeus en overwintert.

AC Milan rest van het seizoen zonder Bonaventura


AC Milan kan de rest van het seizoen geen beroep doen op Giacoma Bonaventura. De middenvelder is dinsdag aan zijn knie geopereerd en zal pas over acht à negen maanden pas weer in actie komen. Dat meldt de Italiaanse topclub via de officiële kanalen.

Gattuso boos op vicepremier: "Dit land heeft genoeg problemen"


AC Milan verspeelde in het duel tegen SS Lazio in de slotminuut twee dure punten. Teleurstelling alom natuurlijk en trainer Gennaro Gattuso was niet bepaald gediend van de kritiek die hij kreeg van vicepremier Matteo Salvini. "Waar bemoeit die man zich mee?"

AC Milan laat in blessuretijd zege uit handen glippen


AC Milan heeft zondagavond verzuimd om concurrent Lazio pijn te doen. De ploeg van Gennaro Gattuso ging in Rome met een voorsprong de blessuretijd in, maar incasseerde in de vierde minuut van de extra tijd de 1-1. Door de zege behoudt Lazio de vierde plaats en moet Milan het voorlopig stellen met de vijfde plek in de Serie A.

Sevilla gaat de optie op André Silva lichten en betaalt 38 miljoen


Sevilla gaat André Silva definitief overnemen van AC Milan. De club heeft in de huidige huurovereenkomst een optie tot koop bedongen van 38 miljoen euro en die gaat de club verzilveren. Dat betekent dat het transferrecord van de Colombiaanse spits Luis Muriel, hij was net een half miljoen duurder dan Quincy Promes, wordt verbroken komende zomer.

'AC Milan wil stunten met terugkeer huurling Ibrahimovic'


Een tijdelijke terugkeer van Zlatan Ibrahimovic naar Europa begint steeds waarschijnlijker te worden. De 37-jarige spits van LA Galaxy staat voorlopig buitenspel omdat de competitie in de Verenigde Staten voorlopig stilligt.